Αναστασία Ρόβα (Αθήνα Ψηλά): Η ασφάλεια είναι πολιτισμός και θέμα αρχής

Αναστασία Ρόβα (Αθήνα Ψηλά): Η ασφάλεια είναι πολιτισμός και θέμα αρχής

Η υποψήφια με τον Κώστα Μπακογιάννη καλεί τους πολίτες να αλλάξουν νοοτροπία απέναντι στην πόλη 

photo_from_Lycabetus
Με το μότο “Ασφάλεια και πολιτισμός. Να σηκώσουμε την “Αθήνα Ψηλά” η υποψήφια με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ» για το Δήμο Αθηναίων Αναστασία Ρόβα καλεί τους Αθηναίους σε μια συλλογική “επίθεση πολιτισμού” με σκοπό την αλλαγή της νοοτροπίας απέναντι στην πόλη.

"Χρειάζεται να αλλάξουµε την νοοτροπία µας απέναντι στην πόλη µας, να την διεκδικήσουµε από την αρχή.Να σηκώσουµε το ανάστηµά µας για να απελευθερώσουµε τη δυναµική της πόλης µας. Όλοι µαζί”αναφέρει.

n8__1_


Προτεραιότητα η ασφάλεια

Κλείσιμο
Για την Αναστασία Ρόβα το θέμα της ασφάλειας αποτελεί βασική προτεραιότητα. Είναι όπως η ίδια επισημαίνει θέμα αρχής,. “Ξεκινάµε από τα πρακτικά που φτιάχνουν την μέρα μας Και τα πρακτικά ξεκινούν από την ασφάλεια. Επειδή η ασφάλεια χτίζει την εµπιστοσύνη στον εαυτό µας. Από εκεί προετοιµάζουµε τα µεγάλα που φτιάχνουν τη ζωή µας. Φτιάχνουν τον Πολιτισµό µας. Γιατί πολιτισµός είναι η εµπιστοσύνη στους άλλους. Και η εµπιστοσύνη φέρνει την συνεννόηση, τις κοινές σκέψεις και λύσεις, την ανθρωπιά. Ο πολιτισµός αλλάζει την πόλη. Έτσι γίνεται η δουλειά. Ασφάλεια και πολιτισµός: είναι θέµα αρχής. Αρχή σηµαίνει πίστη σε υποχρεώσεις και εφαρµογή κανόνων. Αυτή η αρχή είναι η αρχή της ευθύνης του Δήµου της Αθήνας. Κάθε αρχή και δύσκολη, λέει η λαϊκή σοφία. Δύσκολη, επειδή αναλαµβάνει πρωτοβουλίες, κρίνεται ανά πάσα ώρα, αξιολογείται. Εύκολη, επειδή η ευθύνη έχει ονοµατεπώνυµο. Και όποιος έχει ονοµατεπώνυµο το τιµάει”

Ποια είναι η Αναστασία Ρόβα

Η Αναστασία ( Νατάσα ) Ρόβα, γεννήθηκε στην Πρέβεζα και µεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία Τέχνης στο πανεπιστήμιο Paris X Nanterre. Είναι πτυχιούχος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστηµίου στον «Ευρωπαϊκό Πολιτισµό» και κάτοχος µεταπτυχιακού τίτλου του Τµήµατος «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών» από το Πανεπιστήµιο Πειραιά. Παράλληλα, σπουδάζει Δηµοσιογραφία και μιλάει γαλλικά και αγγλικά.Έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης του Δηµόσιου Τοµέα (Πανεπιστήµια Αιγαίου, Ιονίου, Αθηνών, Υπουργεία Πολιτισµού, Δηµόσιας Τάξης, Υγείας, Εξωτερικών, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους), Μέγαρο Μαξίµου και στη Μόνιµη Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες.Εργάζεται στο Υπουργείο Οικονοµικών.Είναι µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών και εθελόντρια στην ΜΚΟ «The HomeProject». Είναι παντρεµένη µε τον συγγραφέα Φίλιππο Δρακονταειδή και έχουν έναν γιο,τον Διονύσιο-Νικηφόρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης