Χειροπέδες σε 15χρονους για διάρρηξη στο Αίγιο

Χειροπέδες σε 15χρονους για διάρρηξη στο Αίγιο

Οι τρεις ανήλικοι έκλεψαν την τσάντα μιας 39χρονης από το αμάξι που είχε μέσα ένα πορτοφόλι με 600 ευρώ, ένα κινητό και έγγραφα

klopi_autokinitou-12
Αντί να γιορτάζουν μαζί με τους συνομήλικούς τους την τελευταία βραδιά της Αποκριάς τρία πιτσιρίκια ηλικίας 16, 15 και 15 χρόνων, προτίμησαν να κάνουν... διάρρηξη σε ένα αυτοκίνητο που βρήκαν σταθμευμένο στο Αίγιο για να αρπάξουν την τσάντα της ιδιοκτήτριάς του!

Οι τρεις ανήλικοι έκλεψαν την τσάντα της 39χρονης που είχε μέσα ένα πορτοφόλι με 600 ευρώ, ένα κινητό και έγγραφα, αλλά δεν πήγαν μακριά γιατί εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας και συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

*** Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας διενεργούν προανάκριση για να εξιχνιάσουν την διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία μιας επιχείρησης στο Αίγιο, από κουκουλοφόρους οι οποίοι «σήκωσαν» μετρητά ύψους 2.600 ευρώ. Ήδη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης