Αρνείται τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

Αρνείται τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

Την άφησα με τον Ρομά και μετά πήρα μόνο αυτόν, είπε στην απολογία του, όμως δεν έπεισε την ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος

dolofonos-topaloudi-ena
Να ανατρέψει πλήρως την υπόθεση βιασμού της 19χρονος κοπέλας με ειδικές ανάγκες επιχείρησε ο Αλβανός δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη κατά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Ισχυρίστηκε πως εκείνος κατέβηκε στην πλατεία που βρισκόταν η κοπέλα με την παρέα της για να πάρει αέρα, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως εκεί βρήκε τον συγκατηγορούμενό του Ρομά. Όπως μετέδωσε ο Ant1, ο Αλβανός υποστήριξε ότι ο Ρομά φλέρταρε με την 19χρονη και πως εκείνος τους άφησε στο Ενυδρείο μόνους τους. Όταν επέστρεψε μετά από είκοσι περίπου λεπτά, πήρε μόνο τον φίλο του και φύγανε.

Τα όσα ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια πάντως ο Αλβανός έρχονται σε αντίθεση τόσο με την κατάθεση της 19χρονης, όσο και με όσα έχουν δηλώσει αυτόπτες μάρτυρες. Νέοι που βρίσκονταν στην πλατεία την ώρα εκείνη, δήλωσαν πως ήταν εκείνος που πλησίασε την 19χρονη με ειδικές ανάγκες και την προσκάλεσε σε βόλτα με το αυτοκίνητό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης