Καιρός: Απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών του ΚΤΕΛ Μαγνησίας - «Ανεπίτρεπτο να κλείνει Εθνική Οδός» λέει ο πρόεδρος

Καιρός: Απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών του ΚΤΕΛ Μαγνησίας - «Ανεπίτρεπτο να κλείνει Εθνική Οδός» λέει ο πρόεδρος

Έχουν ακυρωθεί όλα τα δρομολογία της Παρασκευής, από Αθήνα προς Βόλο και αντιστρόφως, μετά τις 6.00 το απόγευμα - Μεγάλες καθυστερήσεις σε άλλα δρομολόγια του ΚΤΕΛ του νομού, καθώς και ΚΤΕΛ άλλων νομών που κινούνται προς Θεσσαλία και Μακεδονία

lewf
Την οργή του προέδρου των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Μαγνησίας και ταμία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπεραστικών Σωματείων Ελλάδος, Δημήτρη Κολυνδρίνη  προκάλεσε η απίστευτη ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών των ΚΤΕΛ, οι οποίοι ουσιαστικά βρίσκονται υπό την “ομηρεία” των υπεύθυνων για τον αποχιονισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει στο ύψος της Λαμίας.

Ο κ.Κολυνδρίνης μιλώντας στο protothema.gr, τόνισε ότι από το απόγευμα τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ στο ύψος της Λαμίας, λόγω του χιονιού, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, τόσο προς την άνοδο, όσο και προς την κάθοδο. 

«Είναι απαράδεκτο να κλείνει η εθνική οδός το 2019», σημείωε, υπογραμμίζοντας ότι οι διαχειριστές των εθνικών οδών δεν βρίσκονταν σε  σωστή ετοιμότητα. Όπως  ανέφερε, χαρακτηριστικά, τα φαινόμενα από το πρωί ήταν σε ύφεση, ωστόσο στις 5 άρχισε ξανά να χιονίζει και στις 5.30 ο δρόμος είχε κλείσει, για να ανοίξει εκ νέου στις 7.30. 

Ο κ.Κολυνδρίνης πρόσθεσε ότι προβλήματα  και μεγάλες καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν και λεωφορεία ΚΤΕΛ άλλων νομών, ιδαιτέρως όσων κατευθύνονται προς Θεσσαλία και Μακεδονία, στο ίδιο σημείο.

“Δεν είναι δυνατόν να κλείνει η Εθνική οδός”, δήλωσε νωρίτερα στο e-Volos.gr ο κ. Κολυνδρίνης, ενημερώνοντας ότι έχουν ακυρωθεί όλα τα δρομολογία της Παρασκευής, από Αθήνα προς Βόλο και από Βόλο προς Αθήνα, μετά τις 6.00 το απόγευμα, ότι το λεωφορείο από Βόλο προς Αθήνα στις 16.30 έφτασε μέχρι τα ΣΕΑ Σούρπης και επέστρεψε στο Βόλο.

Μεγάλη ταλαιπωρία έχουν υποστεί καθ’ οδόν οι επιβάτες τεσσάρων δρομολογίων από Αθήνα προς Βόλο (τα δρομολόγια των 15.00, 16.00, 16.30 και 18.00) και ενός δρομολογίου από Πάτρα προς Βόλο (το δρομολόγιο των 15.45).

Τη στιγμή που γράφονται αυτά (20.40), τα δρομολόγια των 15.00 και 16.00, από Αθήνα προς Βόλο, έχουν περάσει από την Λαμία και συνοδεία περιπολικών κινούνται προς Βόλο, ενώ πίσω από την Λαμία έχουν μείνει τα δρομολόγια των 16.30 και 18.00 από Αθήνα προς Βόλο και το δρομολόγιο των 15.45 από Πάτρα προς Βόλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης