Από τη Σαντορίνη... στη φυλακή διακινητής ναρκωτικών

Από τη Σαντορίνη... στη φυλακή διακινητής ναρκωτικών

Ο 32χρονος είχε  καταδικαστεί, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος

4583647
Διακοπές... τέλος για ένα νεαρό καταζητούμενο που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά παρέμενε ασύλληπτος στη Σαντορίνη ως την στιγμή που τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας και τον οδήγησαν με χειροπέδες στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Η δικαστικός έδωσε εντολή να μεταχθεί ο 32χρονος Έλληνας σε σωφρονιστικό κατάστημα, για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών, τεσσάρων μηνών και δυο ημερών η οποία είχε επιβληθεί σε βάρος του με την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου και εκκρεμούσε.

*** Στο κελί κατέληξε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και ένας 51χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στο Αγρίνιο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε θανατηφόρο τροχαίο που είχε γίνει στην Αθήνα. Με αυτήν, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών την οποία δεν εξέτισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης