Φωτογραφίες: Η παρουσίαση του βιβλίου της Μισέλ Ομπάμα από πέντε επιτυχημένες γυναίκες

Φωτογραφίες: Η παρουσίαση του βιβλίου της Μισέλ Ομπάμα από πέντε επιτυχημένες γυναίκες

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Πέγκυ Αντωνάκου, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Φώφη Τσεσμελή, μίλησαν για τα όνειρα, τις θυσίες, τις απογοητεύσεις αλλά και τις νίκες τους

4659075__1_
Πέντε γυναίκες, που έχουν διακριθεί στην επαγγελματική τους ζωή, μοιράστηκαν τη δική τους ιστορία παρουσιάζοντας το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα «Becoming- Η δική μου ιστορία».

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, Co Founder Zeus + Dione, η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, η CEO της Microsoft Hellas Πέγκυ Αντωνάκου, η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη και η DJ και Δημοσιογράφος, Φώφη Τσεσμελή, μίλησαν για τα όνειρα, τις θυσίες, τις απογοητεύσεις αλλά και τις νίκες τους, στην προσπάθειά τους να πετύχουν και να διακριθούν.

Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αναφέρθηκε στις τρεις βασικές αρχές της Μισέλ Ομπάμα, τις οποίες και η ίδια συμμερίζεται. «Το να είσαι ταπεινός και χωρίς έπαρση μου το δίδαξε η μητέρα μου» είπε, ενώ «από τον παππού μου έμαθα ότι η σκληρή δουλειά και η προσήλωση στο στόχο είναι προϋπόθεση για να πετύχει κανείς». «Επίσης η μόρφωση είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Η εξουσία έρχεται και φεύγει. Στην εξουσία, τη μια μέρα σε γλύφουν, την άλλη δεν σε ξέρουν. Τη μόρφωση όμως δεν μπορεί να στην πάρει κανείς» τόνισε.
4659074


Η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, μίλησε για τη ζωή και την επαγγελματική πορεία της Μισέλ Ομπάμα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ότι ήταν Αφροαμερικάνα και είπε «όπως η Μισέλ Ομπάμα αναμετρήθηκε με το μαύρο και βγήκε νικήτρια, όλες μας οφείλουμε να αναμετρηθούμε τις προκαταλήψεις, τους φόβους και τους αυτοπεριορισμούς μας, για να κερδίσουμε τον αυτοσεβασμό μας και να κερδίσουμε τις μικρές ή μεγάλες μάχες. Για να κερδίσουμε τελικά την ζωή μας».

Κλείσιμο
4659065__1_


Η Πέγκυ Αντωνάκου σημείωσε ότι το βιβλίο σε ενθαρρύνει να κάνεις όνειρα και προέτρεψε όλες τις γυναίκες να μην κάνουν εκπτώσεις στα όνειρά τους, η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στα στερεότυπα που υπάρχουν για τις επιτυχημένες και δυναμικές γυναίκες και η Φώφη Τσεσμελή υπογράμμισε ότι χρειάστηκε να δουλέψει πενταπλάσια από κάποιον άνδρα για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

4658968


Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το "Athens Bookstore Publications" και πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Αντωνίου, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Τατσόπουλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης