Φθιώτιδα: Εγκατέλειψαν κουταβάκια σε τελάρο δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης σκουπιδιών

pupies

Ένα ακόμη λυπηρό περιστατικό κακοποίησης ζώων

Ένα ακόμα θλιβερό περιστατικό με εγκατάλειψη ζώων καταγράφηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Καμένων Βούρλων “Φίλοι Καρδιάς, άγνωστοι εγκατέλειψαν σε τελάρο, δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης σκουπιδιών μικρά κουταβάκια:

“Σήμερα μετά από τηλεφώνημα η ομάδα Δράσεις των Καμένων Βούρλων βρέθηκαν και πάλι σε νέα εγκατάλειψη!!!!Το κακό έχει παραγίνει πια!!!!!!Παραλία καινούργιου κάποιου τσοπάνη γέννησε η σκύλα του και είπε να τα ξεφορτωθεί!!!!Τα έβαλε σε ένα τελάρο και τα άφησε στα σκουπίδια!!!!!Παρακαλούμε πολύ όποιος στην περιοχή γνωρίζει κάτι να μας το πει!!!!Ξανά φωνάζουμε Στειρώστε τα ζώα σας!!!Φωνάζουμε προς τις αρχές να ενημερώσουν και να εφαρμόσουν το νόμο!!!!!”

pupies1

Πηγή: fonografos.net

ΣΧΟΛΙΑ (5)

αααααααααααααααα

πωπω τραγωδία τραγικό !!! ποιος το έκανε αυτό ??? να λογοδοτήσει αμέσως και να του κάνουν το ίδιο !!!

Truelier

Μέχρι και νερό τους έβαλε η γάλα δίπλα παλι καλά πουδεν έκανε και υπόστεγο.μα καλά ποια κακοποίηση.ενταξει λάθος.αλλα δεν είδα να φάει 30000 καμμία μάνα που παρατάει το παιδί στα μαιευτήρια.ΜΚΟ πολύ μάσα λεμε

de

Έπρεπε να τα αφήσει έξω από το Δημαρχείο, ή σε δομή που υποχρεούται να έχει ο Δήμος.

Σαββιδης Γιαννης

Είναι είδηση αυτό;

stp

Δηλαδή τα άγρια ζώα που γεννιούνται στο δάσος είναι κακοποιημένα, να πάνε οι φιλοζωικές να τιμωρήσουν την άγρια λύκαινα. Δεν τα σκότωσε τα άφησε σε κουτί για να πάτε εσείς που διαμαρτύρεστε , να τα φιλοξενήσετε στα σπίτια σας. Εγώ θα έλεγα πάντως πότε κανείς θα ενδιαφερθεί για την καθημερινή κακοποίηση των ανθρώπων. Βγήκαν οι κάθε τελειωμένοι, κάνουν μια οργάνωση , για να φάνε από επιχορηγήσεις, για κάθε νόσο και κάθε μακακία, για τους πρόσφυγες τους μετανάστες , τους λαθρομετανάστες, για τον λύκο, για την αλεπού , για τα φίδια, για την αρκούδα, για τα πάντα εκτός από τον άνθρωπο. Αυτό το έχουν αφήσει να το λύσουν η άλλη οργάνωση των 300+1 στην βουλή, στο προεδρικό. ΣΩΘΗΚΑΜΕ.

Φαντάζομαι οτι παλι φιλόζωοι ειναι απο πίσω...

Αυτοι που φωνάζουν για τα δικαιώματα των ζώων, στους υπόλοιπους φιλόζωους που τα τυρανανε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

diasosi_main

Κόβουν την ανάσα οι μαρτυρίες των ψαράδων που έσωσαν την κοπέλα - «Eάν αργούσαμε δέκα λεπτά, ίσως να μην ζούσε» - Κατέγραψαν με κάμερα τις δραματικές στιγμές στη θάλασσα - «Η κοπέλα από το σοκ δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη»