Ομογενείς Αρκάδες βράβευσαν τον ιδρυτή και πρόεδρο της DEMO ABEE

Ομογενείς Αρκάδες βράβευσαν τον ιδρυτή και πρόεδρο της DEMO ABEE

Ο Σταύρος Δέμος έλαβε ο βραβείο και το Χρυσό μετάλλιο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής

demos
Ένα ξεχωριστής αξίας και βαρύτητας βραβείο έλαβε ο Αρκάς ιδρυτής και Πρόεδρος της φαρμακευτικής βιομηχανίας DEMO ABEE, κ. Σταύρος Δέμος, το βραβείο και το Χρυσό μετάλλιο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής.

«Βραβεύουμε την επιχειρηματικότητα, τη δημιουργία, την επένδυση, την καινοτομία, την Ελλάδα που παράγει, το Αρκαδικό DNA» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπoνδίας, κ. Ανδρέας Παπαντωνίου, κατά την ομιλία του στη διάρκεια του 74ου Εθνικού Συνεδρίου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου.

Συγκινημένος κατά την παραλαβή του βραβείου – σημειωτέον το είχε φιλοτεχνήσει ο Αρκάς καλλιτέχνης Δημήτρης Ταλαγάνης- ο κ. Δέμος δήλωσε πως «απ’ όλες τις τόσες τιμητικές βραβεύσεις, που μου έγιναν κατά καιρούς, θεωρώ το δικό σας βραβείο, ως το πιο σημαντικό, αφού αυτό προέρχεται από Αρκάδες που ζουν και μεγαλουργούν σε αυτή τη μεγάλη φίλη χώρα που λέγεται Αμερική! Όλοι οι Αρκάδες έχουμε το ίδιο DNA με το οποίο μας προίκισε η άγονη μητέρα μας γη. Το DNA της εργατικότητας, της νοημοσύνης, της δημιουργικότητας, της φιλοδοξίας και τόσων άλλων αρετών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης