Κέρκυρα: 28χρονος έκλεβε μοτοσικλέτες και έκανε διαρρήξεις

Κέρκυρα: 28χρονος έκλεβε μοτοσικλέτες και έκανε διαρρήξεις

Τον έπιασαν επ' αυτοφώρω οι αστυνομικοί ενώ είχε διαρρήξει καφενείο

4498391
Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βόρειας Κέρκυρας έναν 28χρονο Έλληνα διαρρήκτη, μόλις είχε παραβιάσει ένα καφενείο στην περιοχή της Αχαράβης και είχε «βουτήξει» 240 ευρώ, ενώ πάνω του κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια.

Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου προέκυψε ότι μέσα σε ένα πρωινό την περασμένη Πέμπτη είχε κλέψει και δυο μοτοσικλέτες από την πόλη της Κέρκυρας! Οι μηχανές βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως και τα χρήματα που είχε κλέψει από το καφενείο και ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατοχή ναρκωτικών.

*** Δυο σπίτια και ένα κατάστημα σε περιοχές των Σερρών είχε διαρρήξει από τον περασμένο Ιούνιο ως και τον Οκτώβριο ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε αρπάξει μετρητά, οικιακό εξοπλισμό και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 5.300 ευρώ. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στο σπίτι του όταν εξιχνιάστηκαν οι κλοπές από το αστυνομικό τμήμα Ηράκλειας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης