Ρόδος: Χωρίς φωτισμό η Ακρόπολη της Λίνδου - Άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια

rodiaki

Ο πρόεδρος της κοινότητας κατέθεσε  μήνυση κατ' αγνώστων για τα κομμένα καλώδια των προβολέων

Μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος της Κοινότητας Λίνδου κ. Γιώργος Ελευθερίου, καθώς έκοψαν τα καλώδια των προβολέων που φωτίζουν την Ακρόπολη, με αποτέλεσμα να παραμένει στα... σκοτάδια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λίνδου κ. Γεώργιος Ν. Ελευθερίου, παρουσιάστηκε σήμερα 15/11/2018 και περί ώρα 13:15 στον Αστυνομικό Σταθμό Λινδίων, και κατέθεσε ενόρκως σε βάρος αγνώστου – ων δράστη – ων, οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα από 12/11/2018 έως 13/11/2018, έκοψαν τα καλώδια από δύο (2) προβολείς που φωτίζουν την Ακρόπολη της Λίνδου, με αποτέλεσμα να μη φωταγωγείται επαρκώς, και διενεργείται ανάκριση από τον Αστυνομικό Σταθμό Λινδίων για την σύλληψη των δραστών.

Πηγή: rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑ

@!@!@

ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ''ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ '' ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rodos_art

«Και την δολοφόνησαν και την χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν πετώντας την στη θάλασσα» - «Και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές βιαστές βασανιστές» λέει για τον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο Ροδίτη

7
lebidakis_ar

Μεγαλείο από τον Κρητικό επιχειρηματία - Από τους έξι µήνες όπου έµεινε δεµένος µε αλυσίδα σε µια έρηµη µάντρα έξω από το Ρέθυµνο θυµήθηκε µόνο τις ήρεµες στιγµές όταν οι απαγωγείς τού έφερναν βιβλία και εφηµερίδες και του κρατούσαν το χέρι

4