Η WATT+VOLT σε καλεί να ανακαλύψεις τα όρια του σπιτιού σου

watt11

Η WATT+VOLT φαντάζεται περισσότερα και το κάνει πράξη, δημιουργώντας μία ξεχωριστή και μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια, με επικοινωνιακό όχημα τη φράση «Ανακάλυψε πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις…στο ίδιο σου το σπίτι».

Το νέο τηλεοπτικό της WATT+VOLT παρακινεί τους καταναλωτές να εξερευνήσουν κάθε γωνιά του σπιτιού τους και να ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες της ενέργειας που παρέχει η εταιρεία, προκειμένου να κάνουν τον ξεχωριστό κόσμο του σπιτιού τους πιο άνετο, λειτουργικό και ασφαλή. Η παρουσίαση αυτή εστιάζει σε καθημερινές εμπειρίες μέσα στο σπίτι, που η WATT+VOLT κάνει πιο εύκολες με τη βοήθεια «έξυπνων» συσκευών της υπηρεσίας smartwatt.

Για τη WATT+VOLT η «ενέργεια» έχει πολύπλευρη σημασία, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο, αλλά περιλαμβάνει μία πληθώρα από πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες smart home που καλύπτουν όλο το φάσμα των ενεργειακών αναγκών του καταναλωτή, στοχεύοντας πάντα στη μέγιστη ικανοποίησή του. Για αυτό το λόγο, η WATT+VOLT αποτελεί τον καινοτόμο ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας, χάρη στην τεχνολογικά προηγμένη δραστηριότητά της, αλλά και τις «έξυπνες» υπηρεσίες IoT (Internet of Things) που προσφέρει στους καταναλωτές με στόχο να πετυχαίνουν την καλύτερη ενεργειακή απόδοση εξοικονομώντας παράλληλα πόρους.

watt

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ηφαιστίων

Με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο να μου κάνουν την προσφορά, τους λέω έλεος βρε παιδιά γιατί ενοχλείτε κάθε μέρα; Και τι μου απαντά ένας : Ελάτε στην εταιρία μας και δεν θα ξαναενοχλήσουμε, θα ησυχάστε μιά για πάντα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lesvos_church

«Πηγαίνεις στα θέατρα και τους κινηματογράφους;» αναφέρει μεταξύ άλλων ο «οδηγός» που μοιράστηκε στα παιδιά μετά τον εκκλησιασμό τους - Οι δάσκαλοι προσπαθούσαν να καθησυχάσουν τα παιδιά με συζήτηση

2
xioui5

«Η Παναγία με τράβηξε μέσα από τα συντρίμμια» δήλωσε η επιζήσασα αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα - Στη συντριβή είχαν χάσει τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί - Συγκίνηση στο μνημόσυνο στο σημείο της τραγωδίας - Παρών και ο Αρχηγός ΓΕΣ   Γεώργιος Καμπάς