Φλώρινα: Περιπετειώδης καταδίωξη νεαρών με 19 κιλά χασίς

Φλώρινα: Περιπετειώδης καταδίωξη νεαρών με 19 κιλά χασίς

Οι δράστες πετούσαν από το παράθυρο τα δέματα με τα ναρκωτικά, ενώ  επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς όταν τους εγκλώβισαν

Flwrina-xasis
Βγαλμένη από το... σινεμά θα μπορούσε να ήταν η καταδίωξη ενός ύποπτου οχήματος σε περιοχή της Φλώρινας, αφού οι δυο νεαροί αλλοδαποί επιβάτες του άρχισαν να ξεφορτώνονται από τα παράθυρα τα δέματα με το χασίς που μετέφεραν και μάλιστα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς όταν τους εγκλώβισαν.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο εντοπίστηκε από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής να κινείται με χαμηλή ταχύτητα, αλλά όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει για να το ελέγξουν έγινε... πύραυλος! Στην καταδίωξη που ξεκίνησε αμέσως, οι αστυνομικοί έβλεπαν τον οδηγό και τον συνεπιβάτη να πετούν στον δρόμο συσκευασίες με ναρκωτικά. Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες προέβαλαν σθεναρή αντίσταση χωρίς όμως να αποφύγουν τις χειροπέδες.

Από τον δρόμο, οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 20 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 18 κιλών και 975 γραμμαρίων, ενώ κατέσχεσαν το αυτοκίνητο, δυο κινητά, τρεις κάρτες SIM και 35 ευρώ που είχαν πάνω τους ο 22χρονο οδηγός και ο 27χρονος συνεργός του, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με κατηγορίες για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης