Αντιδράσεις για τα «στραβά μάτια» της ΕΛΑΣ στο πανό που κρέμασε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο Λευκό Πύργο

bf6806e8b632f9dfb25103361615290b_XL

Σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 40 ημέρες, η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές ατόμων που αντιδρούσαν στην Συμφωνία των Πρεσπών - «Η δημοκρατία έχει καταλυθεί - Η Αστυνομία χρησιμοποιείται κατά το δοκούν» αναφέρει ανακοίνωση του Φορέα Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η στάση που τήρησαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη διάρκεια του περιστατικού ανάρτησης γιγαντοπανό στο Λευκό Πύργο από τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Όπως αναφέρει ο ενημερωτικός ιστότοπος thestival.gr οι αστυνομικοί που έφτασαν στη σημείο έλαβαν εντολές από το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. να μην εμπλακούν με τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ και να αποχωρήσουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη εντολή μεταβιβάστηκε στο κέντρο επιχειρήσεων από τα ανώτατα κλιμάκια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Οι καταγγέλλοντες τονίζουν ότι η στάση της Αστυνομίας δεν ήταν ίδια όταν μέλη των χριστιανικών σωματείων της Θεσσαλονίκης επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό που έγραφε «Η Μακεδονία είναι Ελληνική».

Το περιστατικό σχολίασε, με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργος Τάτσιος. Ο κ. Τάτσιος τονίζει ότι σε αντίστοιχη περίπτωση η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές ατόμων από τη νεολαία των Χριστιανικών Σωματείων και διερωτάται από που παίρνει εντολές ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης. Τέλος ζητά την παρέμβαση του Εισαγγελέα για το περιστατικό.

Η ανάρτηση του κ. Τάτσιου αναφέρει:

«Σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησαν στον λευκό Πύργο ένα πανό με περιεχόμενο κατά της εξόρυξης χρυσού. Πριν από περίπου 40 ημέρες νεολαίοι των χριστιανικών σωματείων της Θεσσαλονίκης επιχείρησαν να αναρτήσουν στον λευκό Πύργο ένα πανό που έγραφε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική. Τότε η Αστυνομία ακινητοποίησε και προσήγαγε τους νεαρούς λες και ήταν τρομοκράτες. Σήμερα οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο του λευκού Πύργου έλαβαν ως εντολή να μην πειράξουν τους νεαρούς Συριζαίους και να απομακρυνθούν. Τι συμβαίνει με την Αστυνομία; Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Από που παίρνει εντολές ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Φ. Δομζαρίδης; Ακούει ο Εισαγγελέας;».

Παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών ζητά με ανακοίνωσή του και ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία. Τα μέλη του Φορέα τονίζουν ότι αν η συγκεκριμένη εντολή δόθηκε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης τότε ο ίδιος οφείλει να παραιτηθεί από τη θέση του.

Η ανακοίνωση του Φορέα Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία:

«Όταν η νεολαία των Χριστιανικών Σωματείων της Θεσσαλονίκης θέλησε να κρεμάσει στον λευκό Πύργο πανό που έγραφε «η Μακεδονία είναι ελληνική» η Αστυνομία προσήγαγε πέντε άτομα. Σήμερα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στον λευκό Πύργο και κρέμασε πανό ανενόχλητη. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έλαβαν εντολή από τους ανωτέρους τους να αποχωρήσουν. Η δημοκρατία έχει καταλυθεί. Η Αστυνομία χρησιμοποιείται κατά το δοκούν. Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να παρέμβει. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης εάν έδωσε τέτοια εντολή πρέπει να παραιτηθεί και να ελεγχθεί από τη Δικαιοσύνη. Εάν δεν την έδωσε αυτός οφείλει να ελέγξει τους υφισταμένους του και να τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη».

Δείτε την ανάρτηση του  πρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων

Πηγή: Thestival.gr

ΣΧΟΛΙΑ (33)

Ειμαι και με τους δυο

Μακεδονια ξακουστη... της eldorado η χωρα

Μπουτούδες 2

The come back! Στους κινηματογράφους από σήμερα. Εσύ θα αντέξεις την πρόκληση?

Ερρίκος

Ενστολοι κοπριτες πουλάνε και τη μάνα τους για ένα μισθό.

Άλαλος

Ξεφτίλα της Αστυνομίας να ακούει το κάθε κομματόσκυλο όπως και της δικαιοσύνης..Κράτος δικαίου μόνο στα χαρτιά!2018 και κυβερνάν με όρους 1980!Άντε τώρα να βρεις το δίκιο σου αν είσαι αντίθετος με το εκάστοτε κόμμα κυβέρνησης ή απολιτικοποιημένος.Ξεκάθαρα δείχνει ότι και ο ρουβίκωνας είναι το αριστερό τους καλομαθημένο παιδάκι!

ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ .......

ΝΛ

Εκεί, όμως, που το σύστημα παίρνει άριστα είναι στη χρήση ή καλύτερα στη μη χρήση ή ακόμα καλύτερα στην εξαφάνιση του όρου λαθρομετανάστης. Ο Οργουελ στο «1984» είχε επισημάνει ότι η εξαφάνιση των λέξεων έχει ως σκοπό να περιορίσει τις σκέψεις και την επικοινωνία, «...ο σκοπός της Νέας Ομιλίας είναι να στενέψει τα όρια της σκέψης. Στο τέλος θα κάνουμε κυριολεκτικά αδύνατο το έγκλημα της σκέψης, γιατί δεν θα υπάρχουν λέξεις για να το εκφράσει κανείς...» Αφαιρώντας τον όρο λαθρομετανάστης από τον δημόσιο λόγο, προσπαθείς να εξαφανίσεις και τη συζήτηση για την προστασία των συνόρων, την αποτροπή, τον διάλογο για το Μεταναστευτικό, υπό το πρίσμα του εθνικού συμφέροντος και της ταυτότητας. Πώς έχει εξαφανιστεί ο όρος λαθρομετανάστης και πόσο γρήγορα έγινε όλο αυτό δείχνει πόσο βαθιά και πλατιά είναι η κυριαρχία της Αριστεράς στον δημόσιο διάλογο. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό μια μαζική και εθνικά θανάσιμη εισβολή λαθρομεταναστών, αλλά η λέξη που περιγράφει το φαινόμενο είναι ανύπαρκτη, ειδικά στα τηλεοπτικά ΜΜΕ. Προσπαθήστε να σκεφτείτε την υπάρχουσα οικονομική κρίση χωρίς τις λέξεις ανεργία, περικοπές και φτώχεια. Προσπαθήστε να φανταστείτε πώς θα ήταν τα πράγματα αν και όταν επί Τουρκοκρατίας είχαν εξαφανίσει τη λέξη «ελευθερία».

Καλλιθέα Σίτυ

Οταν αντιληφθείτε ότι πρόκειται περί αριστερού καθεστώτος , που αποτελείται από άτομα που μισούν το ελληνικό έθνος, την ιστορία του και την θρησκεία του, τότε ίσως μπορεί να το αντιμετωπίσετε. Πάσσαλος πασσάλω κρούεται. Και όχι με τα political correct νιάου της ΝΔ του Κυριάκου.. Ένας Έλληνας Ματτέο Σαλβίνι πρέπει να αναδειχθεί. Να τσακίσει την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς και τα φερέφωνά της. Μα πάνω απόλα να στηρίξει πατρίδα-Ορθοδοξία-παραδοσιακή ελληνική οικογένεια.

vg

Μπα, το άλλο άκρο είναι η τροφή τους, τα δύο φασιστικά άκρα οφείλουν την ύπαρξή τους το ένα στο άλλο. Καθόλου περίεργο, που βαφτίζουν το κάθε τι αντίθετο στην άποψη τους, ακροδεξιό.

ΤΕΛΑΜΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΙΠΡΑ.. Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

killah killeh

Τετοια χουντα απο 1973 ειχαμε να δουμε.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

----ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ...ΚΛΕΦΤΟ- ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ,ΚΑΙ ΑΘΕΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ----

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

katg0

Ποιες περιοχές θα πλήξει τις επόμενες ώρες - Διακοπές ρεύματος και πλημμυρισμένοι δρόμοι νωρίτερα στη Φθιώτιδα - Στην Κορινθία η Πυροσβεστική δέχθηκε 46 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και διέσωσε εννέα άτομα - 14.000 κεραυνοί έπεσαν την Τρίτη στο Ιόνιο - Πότε βελτιώνεται ο καιρός - Δείτε χάρτες

2