Ανακάλυψαν εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στη Θεσσαλονίκη

Ανακάλυψαν εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στη Θεσσαλονίκη

Οι δυο... συνεταίροι στην παραγωγή και τη διακίνηση οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

Xalkidiki-ydroponiki-kannabi
Οι πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί Δίωξης Ναρκωτικών από τον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, τους οδήγησαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου βρίσκεται η κατοικία ενός 37χρονου για τον οποίο έμαθαν ότι καλλιεργούσε χασισοφυτεία με την υδροπονική μέθοδο καλλιέργειας.

Αφού εξασφάλισαν ένταλμα, έκαναν έφοδο για έρευνα στο σπίτι και εντόπισαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο καλλιεργούνταν 25 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 40 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν ένα κιλό και 332 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έξι ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ο εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια που αποτελούνταν από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες, μετασχηματιστές, χρονοδιακόπτες και άλλα εξαρτήματα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι την διακίνηση της υδροπονικής κάνναβης είχε αναλάβει ένας 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,8 γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά χάπια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι δυο... συνεταίροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης