Τον τσάκωσαν μέσα στη χασισοφυτεία του στην Άρτα

Τον τσάκωσαν μέσα στη χασισοφυτεία του στην Άρτα

Οι αστυνομικοί είχαν στοιχεία περί εμπλοκής του 53χρονου σε κύκλωμα διακίνησης κάνναβης στην περιοχή της Φιλιππιάδας

Arta-xasis
Ακολούθησαν τα ίχνη που άφηνε ένας 53χρονος για τον οποίο είχαν συγκεντρώσει στοιχεία ότι εμπλέκεται σε διακίνηση κάνναβης στην περιοχή της Φιλιππιάδας οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και έφτασαν ως την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε δύσβατη θαμνώδη έκταση στη Ροδαυγή της Άρτας.

Εκεί τον συνέλαβαν και ξερίζωσαν τα 27 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,15 μέτρων, τρία από τα οποία ήταν αποξηραμένα. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του καλλιεργητή, όπου κατασχέθηκαν νωπή κάνναβη βάρους 75,8 γραμμαρίων και διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια, την επεξεργασία και την πώληση των ναρκωτικών. Ο 53χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας και κατηγορείται για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε με κατηγορίες για αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών ένας 55χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο αγρόκτημά του σε χωριό του Δήμου Αρταίων, όπου βρέθηκε κρυμμένη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 40,31 γραμμαρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης