Εξιχνιάστηκε η κλοπή «μαμούθ» σε κοσμηματοπωλείο στον Βόλο

Εξιχνιάστηκε η κλοπή «μαμούθ» σε κοσμηματοπωλείο στον Βόλο

«Μίλησε» το μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Opel με το οποίο διέφυγαν οι δράστες 

astinomia-deftero
«Μίλησε» το μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Opel με το οποίο διέφυγαν οι δράστες της κλοπής «μαμούθ» που είχε γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου σε ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Αλμυρού Μαγνησίας και τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του αποκάλυψαν την ταυτότητα δυο από αυτούς.

Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 31 και 25 χρόνων, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι τρεις άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί τους που συμμετείχαν στην διάρρηξη.

Οι πέντε κακοποιοί είχαν σπάσει με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου του κοσμηματοπωλείου και είχαν αδειάσει τις βιτρίνες, τις προθήκες, τα συρτάρια, ακόμη και το χρηματοκιβώτιο του κοσμηματοπωλείου που είχε πάνω το κλειδί, αρπάζοντας πανάκριβα κοσμήματα και ρολόγια που η αξία τους υπολογίζεται στα 800.000 ευρώ. Στη συνέχεια, διέφυγαν με το αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής και έφερε επίσης κλεμμένες πινακίδες.

Η κινηματογραφική διάρρηξη είχε γίνει μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη ενός γειτονικού αρτοποιείου και των υπαλλήλων του, που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι! Το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Κρόκιο του Αλμυρού, όπου φαίνεται πως οι δράστες είχαν αφήσει άλλο αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης