Πάτρα: 14χρονη «Spiderwoman» διέρρηξε 4 σπίτια με ακροβατικό τρόπο

Πάτρα: 14χρονη «Spiderwoman» διέρρηξε 4 σπίτια με ακροβατικό τρόπο

Από τις διαρρήξεις αποκόμισε μετρητά και κοσμήματα αξίας 850 ευρώ

perioliko
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και... Spiderwoman ένα ανήλικο κορίτσι που «μπούκαρε» σε υπερυψωμένα διαμερίσματα στην Πάτρα, φτάνοντας ως τα μπαλκόνια τους με αναρρίχηση χάρη στις εξαιρετικές τις ακροβατικές της ικανότητες που θα μπορούσαν να την κάνουν αστέρι της Ενόργανης!

Η 14χρονη «ποντικίνα» εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, λίγη ώρα αφ' ότου διέφυγε από ένα σπίτι στο οποίο είχε τρυπώσει σκαρφαλώνοντας στο μπαλκόνι και είχε αρπάξει ένα μικρό χρηματικό ποσό από το εσωτερικό του. Στη συνέχεια, προσήχθη στην Ασφάλεια που ανέλαβε να διενεργήσει την προανάκριση.

Στην πορεία της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι η ανήλικη δράστιδα είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές σε σπίτια με την ίδια μέθοδο της αναρρίχησης και μάλιστα μέσα σε μόλις 48 ώρες, από τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου! Από τις συνολικά τέσσερις διαρρήξεις, αποκόμισε μετρητά και κοσμήματα αξίας 850 ευρώ.

Η δαιμόνια πιτσιρίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος της απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές, ενώ σε βάρος των γονέων της σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και αναζητούνται για να συλληφθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης