Ξάνθη: Ο σκύλος ανακάλυψε ότι το μπουφάν είχε επένδυση από... ευρώ

kipon

Ο «Τζι» αντιλήφθηκε αμέσως ότι τα δύο μπουφάν που είχε μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ο έμπορος έκρυβαν ενδιαφέροντα μυστικά 

Ο ευφάνταστος τρόπος που σκαρφίστηκε ένας έμπορος από την Ξάνθη για να περάσει από το ελληνικό έδαφος στην Τουρκία χωρίς να δηλώσει το ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε μαζί του, «σκόνταψε» στα... ρουθούνια του σκύλου του Τελωνείου Κήπων, που είναι εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ρευστών διαθεσίμων!

Χάρη στην οξύτατη όσφρησή του, ο «Τζι» αντιλήφθηκε αμέσως ότι τα δύο μπουφάν που είχε μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ο έμπορος έκρυβαν ενδιαφέροντα μυστικά και το έδειξε στους τελωνειακούς με την αντίδρασή του. Εκείνοι ξήλωσαν τις φόδρες και διαπίστωσαν ότι είχαν «επένδυση» από χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 65.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί του Συνοριακού Σταθμού Διέλευσης συνέλαβαν τον Ξανθιώτη επιχειρηματία και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, ενώ εισπράχθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο που έφτασε τα 18.000 ευρώ! Ο έμπορος θα έχει κι άλλους μπελάδες, όμως, καθώς ενημερώθηκε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που θα ελέγξει τη νομιμότητα του μεγάλου ποσού.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Γιαβας γιαβας

Χρηματοδότηση καθαρή. Μαύρα στην Ελλάδα άσπρα στην τρίτοκοσμική και άθλια γείτονα όπου το 90% του πληθυσμού της φοβάται να μην αναπνεύσει στραβά και συλληφθεί και φάει το μαύρο το σκοτάδι κι αυτόν και την οικογένεια του.

ερντογάν, φίλος αλέκσι

το κοπρόσκυλο είναι γκιουλενιστής. Τα λεφτά μας τα στέλνουν οι φίλοι μας οι συριζαίοι από τον Εχίνο για τη στήριξη της τουρκικής οικονομίας!

Διαφορές

Απλώς στην Τουρκία είναι (ακόμα και τώρα) η οικονομία της σε καλύτερη κατάσταση από τα χάλια που ξανα-οδήγησαν τη δική μας το 2015 οι Βαρουφάκης - Τσιπρας. Πχ στην Τουρκια η οικονομία είναι κατά βάση φιλελεύθερη και, παρά την αστάθεια, υπάρχουν ακόμα ξένες επενδυσεις, ενώ δεν υπάρχουν capital controls, ούτε τόσο μεγάλο δημόσιο χρέος.

Έτσι θα φύγει ο τσαμπουκάς του Ερντο

Το μεγάλο δημόσιο χρέος τώρα τους το φτιάχνουν. Για να σταθεροποιηθεί η Τουρκική λίρα θα χρωστάνε και αυτοί τα κέρατα τους. Έτσι ελέγχονται τα κράτη, καλή ώρα σαν εμάς

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

91207c8fa8af78ba4739933188426c5b_XL

Ανεπιθύμητο χαρακτήρισε τον υπουργό Παιδείας ο δήμαρχος Στυλίδας, με αφορμή την στάση που κράτησε για το Πανεπιστήμιο Στερεάς - «Απογυμνώθηκε η Στερεά Ελλάδα, η μόνη επένδυση που έγινε είναι τα διόδια» είπε

2
riot02

Μολότοφ και εκτεταμένη χρήση χημικών στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όπου επέστρεψαν οι διαδηλωτές, όταν τα  ΜΑΤ  τους εμπόδισαν να προχωρήσουν προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -  Προληπτικές προσαγωγές και face control έξω από το Αλεξάνδρειο πριν από την ομιλία Τσίπρα

6