Εκατοντάδες χασισόδεντρα τεσσάρων μέτρων στην Πέλλα

Εκατοντάδες χασισόδεντρα τεσσάρων μέτρων στην Πέλλα

Η φυτεία που εντοπίστηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, αποτελούνταν από συνολικά 288 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους ξεκινούσε από τα 50 εκατοστά, αλλά τα περισσότερα έφταναν σε ύψος ακόμη και τα τέσσερα μέτρα

pella_xasis
Ήταν τόσο μεγάλα και τόσο πολλά τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε σε ένα περιφραγμένο κτήμα της ιδιοκτησίας του σε περιοχή της Πέλλας ένας 35χρονος Έλληνας, ώστε δεν... χωρούσαν στο αστυνομικό τμήμα Παιονίας όπου μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν δεξιά και αριστερά από την είσοδο.

Η φυτεία που εντοπίστηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, αποτελούνταν από συνολικά 288 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους ξεκινούσε από τα 50 εκατοστά, αλλά τα περισσότερα έφταναν σε ύψος ακόμη και τα τέσσερα μέτρα! Όλα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του του καλλιεργητή, όπου βρέθηκε μία συσκευασία με αποσπάσματα κάνναβης βάρους 86 γραμμαρίων.

Ο 35χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης