Θεσσαλονίκη: Πασαρέλα στη νέα παραλία με ρούχα από... ανακυκλώσιμα υλικά

Θεσσαλονίκη: Πασαρέλα στη νέα παραλία με ρούχα από... ανακυκλώσιμα υλικά

Πρόκειται για την 4η επίδειξη μόδας που διοργανώνουν οι «Φίλοι της Νέας Παραλίας», στην οποία οι δημιουργοί χρησιμοποίησαν για τα κομμάτια, που σχεδίασαν μόνο ανακυκλώσιμα υλικά - Δείτε φωτογραφίες

4556119
Μια ιδιαίτερη επίδειξη μόδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις της ένδυσης, με τίτλο "Νέα Παραλία - Νέα Πασαρέλα 4", στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στην νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Ρούχα υψηλής ραπτικής, γυναικεία κοστούμια, εντυπωσιακά καπέλα, ανδρικές καλοκαιρινές δημιουργίες αλλά και floral ενδύματα με κεντρικό θέμα τις "4 εποχές", ήταν μερικά από όσα παρουσιάστηκαν στη νέα παραλία.

Πρόκειται για την 4η επίδειξη μόδας που διοργανώνουν οι «Φίλοι της Νέας Παραλίας», στην οποία οι δημιουργοί χρησιμοποίησαν για τα κομμάτια, που σχεδίασαν μόνο ανακυκλώσιμα υλικά, στοιχείο που εντυπωσίασε σε μεγάλο βαθμό το κοινό που βρέθηκε εκεί για παρακολουθήσει την επίδειξη.

Την βραδιά παρουσίασε ο ποιητής Τέλλος Φίλης, ενώ την πασαρέλα συνόδευσαν οι "Los Percussionistas" με τα κρουστά τους φτιαγμένα και αυτά από ανακυκλώσιμα υλικά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Αμαρυλλίς Παπαμιχαήλ, μέλος του Δ.Σ. των Φίλων της Νέας Παραλίας, για την δράση αυτή εργάστηκαν εθελοντικά περισσότεροι από 100 άνθρωποι.

Το μήνυμα που " θέλουμε να περάσουμε μέσα από τη νέα πασαρέλα" συμπληρώνει η κα Παπαμιχαήλ είναι "ότι υπάρχει και μια δεύτερη ευκαιρία για αυτά τα υλικά και δεν είναι μόνο για πέταμα".
Κλείσιμο
4556180

pasarela11
pasarela21
pasarela31
pasarela41

4556082
4556119
4556130

4556135__1_

Πηγή: thestival.gr Φωτογραφίες: eurokinissi.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης