Φυγόποινοι με βαριές ποινές συνελήφθησαν στην Πάτρα

Φυγόποινοι με βαριές ποινές συνελήφθησαν στην Πάτρα

Από άνδρες της Ασφαλείας και της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκαν στις φυλακές

omada-dias-2-690x460
Ο ένας μετά τον άλλο έπεφταν οι φυγόποινοι στα χέρια των αστυνομικών στην Πάτρα. Τρεις Έλληνες, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν βαριές ποινές για διάφορα αδικήματα, συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας και της Άμεσης Δράσης και κατέληξαν στις φυλακές, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 69χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αμαλιάδας για παράβαση του νόμου για τα όπλα και ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης 13 ετών και οκτώ μηνών που του είχε επιβληθεί.

*** Στη συνέχεια, συνελήφθη ένας 45χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, με την οποία διατάσσεται η σύλληψη και φυλάκισή του για να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής οκτώ ετών και τριών μηνών που του είχε επιβληθεί για κλοπή, με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών.

*** Τέλος, συνελήφθη ένας 45χρονος επειδή σε βάρος του επίσης εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που διέτασσε τη σύλληψη και φυλάκισή του για να εκτίσει υπόλοιπο ποινής δύο ετών και δύο μηνών που του είχε επιβληθεί για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών.

*** Αλλά και στη Λάρισα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας δυο Έλληνες, ένας 21χρονος που εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Βόλου για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και ένας 34χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για ψευδή ανωμοτί κατάθεση με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης