Αλλοδαπός «νονός» πωλούσε προστασία σε μαγαζί στην Καβάλα

Αλλοδαπός «νονός» πωλούσε προστασία σε μαγαζί στην Καβάλα

Οι άντρες της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη του αλλοδαπού «νονού» μετά από καταγγελία του 23χρονου επιχειρηματία, ότι τον εκβίαζε με απειλές για την σωματική του ακεραιότητα 

prostasia
Αντιστάθηκε βίαια για να αποφύγει τη σύλληψή του από αστυνομικούς αλλά τελικά βρέθηκε με χειροπέδες ένας 36χρονος αλλοδαπός που εκβίαζε από τον περασμένο Ιούνιο έναν καταστηματάρχη στην Καβάλα απαιτώντας να τον πληρώνει για να του προσφέρει «προστασία».

Οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη του αλλοδαπού «νονού» μετά από καταγγελία του 23χρονου επιχειρηματία, ότι τον εκβίαζε με απειλές για την σωματική του ακεραιότητα και τη λειτουργία του καταστήματός του και αρχικά του είχε πάρει 250 ευρώ, αλλά στη συνέχεια του ζήτησε επιπλέον 150 ευρώ.

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα και έστησαν ενέδρα στο κατάστημα μαζί με άνδρες και της Ο.Π.Κ.Ε.. Μόλις εμφανίστηκε ο 36χρονος και παρέλαβε τα χρήματα, τον ακινητοποίησαν παρά την αντίσταση που προέβαλε. Στο σπίτι του 36χρονου «νταή», οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καβάλας του άσκησε δίωξη για εκβίαση, απειλή, αντίσταση και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης