Καβάλα: 11χρονος σε σπείρα ανήλικων διαρρηκτών

Καβάλα: 11χρονος σε σπείρα ανήλικων διαρρηκτών

Οι «άγουροι» κακοποιοί που ο μεγαλύτερος είναι 17 χρόνων, τρύπωναν στα σπίτια από ανασφάλιστα παράθυρα ή παραβιάζοντας τις πόρτες και είχαν αρπάξει διάφορα χρηματικά ποσά

peripoliko_maket
Και οι τέσσερις νεαροί που διέπραξαν τέσσερις κλοπές και μία απόπειρα σε σπίτια στην πόλη της Καβάλας από τον περασμένο Ιούνιο ως τον Αύγουστο, είναι ανήλικοι. Όμως, όλοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για κλοπές, ακόμη και ο «Βενιαμίν» της σπείρας που είναι μόλις… 11 χρόνων!

Οι «άγουροι» κακοποιοί που ο μεγαλύτερος είναι 17 χρόνων, τρύπωναν στα σπίτια από ανασφάλιστα παράθυρα ή παραβιάζοντας τις πόρτες και είχαν αρπάξει διάφορα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, κοσμήματα και έγγραφα. Στην πέμπτη κατά σειρά απόπειρά τους, έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, η γυναίκα τους αναγνώρισε από φωτογραφίες σεσημασμένων που της έδειξαν οι άνδρες της Ασφάλειας. Στην προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη, εξιχνιάστηκαν τα πέντε περιστατικά και σε βάρος των ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και περιλαμβάνει τους γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης