«Ντελίβερι» ναρκωτικών στα κατεχόμενα με drone

drone-drugs

Όπως αναφέρθηκε στο «δικαστήριο» του ψευδοκράτους, η παράδοση των ναρκωτικών έγινε με drone, από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα

Η λεγόμενη «αστυνομία» του ψευδοκράτους, συνέλαβε Τουρκοκύπριο, για υπόθεση ναρκωτικών και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κίπρις», που επικαλείται το τι λέχθηκε στο «δικαστήριο», τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του υπόπτου μεταφέρθηκαν με drone από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα.

Όπως αναφέρεται, η μεταφορά των ναρκωτικών έγινε στις 17 Αυγούστου και ύστερα από πληροφορίες του «τμήματος» καταπολέμησης ναρκωτικών, στήθηκε επιχείρηση στην περιοχή όπου θα παραδίνονταν τα ναρκωτικά.

Όπως αναφέρθηκε στο «δικαστήριο» η παράδοση των ναρκωτικών έγινε με drone, από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα, το πακέτο με τα ναρκωτικά παραδόθηκε σε κενό οικόπεδο στην κατεχόμενη Λευκωσία, ενώ κάμερες ασφαλείας από τα γύρω κτήρια δείχνουν τον ύποπτο να παραλαμβάνει το πακέτο, να το τοποθετεί στο όχημα του και να απομακρύνεται από την περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

childs

Τα επίσημα ποσοστά δεν είναι αντιπροσωπευτικά του προβλήματος, καθώς τα περισσότερα θύματα δεν αναφερούν ποτέ την εμπειρία τους, ανέφερε η οργάνωση κατά την παρουσίαση της καμπάνιας «Μένει Μυστικό»