Έλληνες και ξένοι καθηγητές συμμετείχαν στο πρώτο «αντάμωμα» πανεπιστημιακών από την Αιτωλοακαρνανία

antamoma-kathigites-new

Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την άμεση ανάγκη επαναλειτουργίας της Διεθνούς Ακαδημίας Ελευθερίας που ιδρύθηκε το 2003 και καταργήθηκε το 2014 στα πλαίσια εφαρμογής μνημονιακών πολιτικών

Συνάντηση Πανεπιστημιακών που έλκουν την καταγωγή τους από την Αιτωλοακαρνανία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Αυγούστου στο Μεσολόγγι.

Στo πρώτο αντάμωμα (όπως χαρακτηρίστηκε) στο οποίο συμμετείχαν περί τους είκοσι Καθηγητές ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, έγινε ανταλλαγή απόψεων πάνω σε κρίσιμα αναπτυξιακά ζητήματα του Νομού και αποφασίσθηκε να υπάρξει και δεύτερη συνάντηση για την οριστικοποίηση της μορφήε της Ένωσης που θα ιδρυθεί, ώστε να καταστεί θεσμικά δυνατή η προαγωγή και η αναβάθμιση της Ακαδημαϊκής και Πολιτιστικής δραστηριότητας του τόπου.

Κατά τη συνάντηση όλοι εξέφρασαν την άμεση ανάγκη επαναλειτουργίας της Διεθνούς Ακαδημίας Ελευθερίας που ιδρύθηκε το 2003 και καταργήθηκε το 2014 στα πλαίσια εφαρμογής μνημονιακών πολιτικών.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

veritas

να την επαναλειτουργησετε με δικα σας χρηματα.ποσους συγγενεις πια θα βαλετε να κανουν τους γραμματεις?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lyk0

Για πρώτη φορά, το γνωστό εμβατήριο δεν παιάνισε σε παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου - Σε ποιους «πέταξε το μπαλάκι» ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, όταν ρωτήθηκε σχετικά

22