Πρόβλημα παρουσίασε το πλοίο Blue Galaxy που θα ταξίδευε για Χανιά -Ταλαιπωρία για 624 επιβάτες

blue-galaxy

Παρουσίασε ηλεκτρολογική δυσλειτουργία -Ήταν προγραμματισμένο να αποπλεύσει στις 10:00 το πρωί

Ταλαιπωρία για 624 επιβάτες, που θα ταξίδευαν στις δέκα το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά με κατεύθυνση τα Χανιά με το πλοίο Blue Galaxy.

Το πλοίο παρουσίασε ηλεκτρολογική δυσλειτουργία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμα δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά, ούτως ώστε να επιδιορθωθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη μία ώρα αναμένεται να έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα και το πλοίο να ξεκινήσει το ταξίδι του για το λιμάνι των Χανίων.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μπορούσαν να αλλάξουν γνώμη οι...επιβάτες πάντως!!!!

Τα Χανιά δεν χωράνε άλλους πλέον και μάλλον προφασίστηκαν την ...βλάβη(?) μπάς και φύγουν από το κ@λ@νησο άλλοι 624....και συμπληρώσουν μετά οι νεοαφιχθέντες στο νησί των διακοπών του..."ονείρου"τους

Τραμπ σώσε μας!

κάποιος φραπελληνάρας θα πέταξε την τσιγαρούμπα του πάλι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ekpa

Το πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ μπορεί να ανοίξει τον δρόμο ώστε οι μετέχοντες να συμπεριληφθούν στη λίστα διαπιστευμένων διαμεσολαβητών – Η περίοδος των αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 6 Μαΐου

oikos_anoxis

Απίστευτες ιστορίες από γυναίκες σε οίκο ανοχής: «Έχει έρθει κοπέλα με οικονομικά προβλήματα με την συγκατάθεση του ίδιου της του άντρα» - «Τυφλός νέος ήρθε με τη μητέρα του στον οίκο ανοχής» - «Είμαστε υπερήφανες που είμαστε ιερόδουλες» - «Δεν κλέψαμε, δεν κάναμε κάτι κακό»