Αλλοδαπός με πολιτικό άσυλο πωλούσε λαθραία τσιγάρα

Αλλοδαπός με πολιτικό άσυλο πωλούσε λαθραία τσιγάρα

Στο δικαστήριο, ο νεαρός Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι πήγε στον Βόλο από τη Λάρισα όπου κατοικεί και ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε λαθρεμπόριο, αλλά γρήγορα αποδείχτηκε ότι είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο στην Κατερίνη

lathraia-tsigara
«Καμπάνα» φυλάκισης ενός έτους για λαθρεμπορία έριξε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 20χρονο Πακιστανό που είχε λάβει πολιτικό άσυλο, αλλά συνελήφθη για δεύτερη φορά να διακινεί λαθραία τσιγάρα!

Ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς να περπατάει στο δρόμο μεταφέροντας μία βαλίτσα και υποβλήθηκε σε έλεγχο, που αποκάλυψε ότι είχε μέσα 160 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών. Όπως ισχυρίστηκε, τα είχε αγοράσει από άγνωστο στην Αθήνα αντί ενός ευρώ το πακέτο και θα τα πουλούσε προς 1,50!

Στο δικαστήριο, ο νεαρός Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι πήγε στον Βόλο από τη Λάρισα όπου κατοικεί και ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε λαθρεμπόριο, αλλά γρήγορα αποδείχτηκε ότι είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο στην Κατερίνη! Έτσι, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε, ωστόσο άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος καθώς βρίσκεται νόμιμα στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης