Εργαζόμενοι Γ.Γ.Π.Π.: Έχουμε υποβάλει επανειλημμένα προτάσεις για αλλαγή λειτουργίας της υπηρεσίας

Ματι

Μέσα από την ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν «τις διαχρονικές αδυναμίες του συστήματος στον κύκλο διαχείρησης των καταστροφών και την έλλειψη επικαιροποιημένου θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας»

Με έγγραφό τους, που δημοσιεύεται σήμερα, οι εργαζόμενοι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, εκφράζουν τη θλίψη τους για τα θύματα και την καταστροφή που συντελέστηκε από τις φωτιές στην Αττική, αλλά και την τραγωδία στο Μάτι.

Μέσα όμως από την ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν «τις διαχρονικές αδυναμίες του συστήματος στον κύκλο διαχείρησης των καταστροφών και την έλλειψη επικαιροποιημένου θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας».

Βάσει αυτού, οι εργαζόμενοι γνωστοποιούν ότι έχουν «επανειλημμένως υποβάλει προτάσεις στην αρμόδια πολιτική ηγεσία, στα πλαίσια της διαδικασίας σύνταξης νέου οργανογράμματος της Υπηρεσίας και επομένως για ουσιαστική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας αυτής».

Με την ανακοίνωσή τους πέραν αυτών, οι εργαζόμενοι στη Γ.Γ.Π.Π. δηλώνουν «παρόντες στη συμβολή του σχεδιασμού της επόμενης ημέρας της Πολιτικής Προστασίας, ευελπιστώντας ότι η πολιτική ηγεσία να αντιμετωπίσει το ζήτημα με υπεύθυνο, βιώσιμο και αποτελεσματικό τρόπο.

Δείτε την ανακοίνωση:

GGPP

ΣΧΟΛΙΑ (5)

stp

Ολόκληρο Καρανίκα έχουν εκεί στο Μαξίμου, να αναλάβει σεμινάρια επιμόρφωσης, ξέρει αυτό από φραπέ.

Μιλάνε και οι βολεμένοι

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑΧΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ

πελατες

αχρηστη υπηρεσια θεσεις καθαρα πελατειακες

κ

ολοι οι πρωην δημοτικοι αστυνομικοι γυμναστες και ασχετες ειδικοτητες εχουν βολευτει εκει σε διοικητικες θεσεις και φοβουνται τωρα μη χασουν το βολεμα και το φραπε.

Να εφαρμοστούν άμεσα!!

Οι εργαζόμενοι θέλουν να αλλάξει η αποτυχημένη πολιτική και προτείνουν τέσσερα βασικά μέτρα που αν εφαρμοστούν θα μηδενίσουν τις φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα. Θέλουν μεγαλύτερο μισθό, επιδόματα, εφάπαξ, και σύνταξη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης