Φωτιά στο Μάτι: Στις 22:10 της Δευτέρας πήγε στο «Αγία Σοφία» το βρέφος των 6 μηνών που έχασε τη ζωή του

Φωτιά στο Μάτι: Στις 22:10 της Δευτέρας πήγε στο «Αγία Σοφία» το βρέφος των 6 μηνών που έχασε τη ζωή του

Την αποκάλυψη έκανε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προσθέτοντας ότι έγινε ανεπιτυχής προσπάθειά ανάνηψής του για μισή ώρα - Επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο

diaswstes_arthroo
Σε άλλη μια σοβαρή καταγγελία που δείχνει ότι ήταν γνωστό πριν την έναρξη της συνεδρίασης του συντονιστικού της κυβέρνησης για τη φωτιά στο Μάτι το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής, ότι υπήρχαν νεκροί προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ στο ΘΕΜΑ 104,6 λέγοντας ότι στις 22:10 έφτασε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία το 6 μηνών βρέφος που έχασε τη ζωή του.

Επικαλούμενος το βιβλίο καταγραφής νεκρών του νοσοκομείου, ο Μιχάλης Γιαννάκος είπε ότι στις 22:59 έχει καταγραφεί πως το βρέφος «αεροβαπτίστηκε, πήρε όνομα και πήγε στο νεκροθάλαμο».



Κατά τον κ. Γιαννάκο που επικαλέστηκε και το βιβλίο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, το βρέφος έφτασε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφίας στις 22:10 το βράδυ της Δευτέρας.

«Στις 22:10 προσήλθε στο νοσοκομείο άγνωστο βρέφος από την περιοχή Μάτι και από κάτω γράφεται η λέξη θάνατος. Στο βιβλίο νεκρών έχει καταγραφεί ότι ότι προσεκομίσθη ένα βρέφος 6 μήνων άσφυγμο, απνοϊκό με συνοδεία διασωστών από την περιοχή της Νέας Μάκρης . Εκλήθη η ομάδα από τις ΜΕΘ που κάνει τις διασωληνώσεις και επί μισή ώρα προσπάθησε να το επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα» είπε ο κ. Γιαννάκος.

Κλείσιμο
Τις πληροφορίες του κ. Γιαννάκου επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Δημοσθένη Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 «το παιδί που κατέληξε ήρθε γύρω στις 10 το βράδυ». Όπως είπε από τις 18:30 το απόγευμα εκείνης της ημέρας ερχόντουσαν παιδιά από το Μάτι με την πρώτη διακομιδή, ένα παιδί με εγκαύματα, να έχει γίνει στις 20:00».



Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό που γίνεται γνωστό ότι είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο από το Μάτι πριν να ξεκινήσει η συνεδρίαση του κυβερνητικού σόου στο ΚΕΠΙΧ της πυροσβεστικής. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη ότι στο Σισμανόγλειο είχαν μεταφερθεί δύο νεκροί με τον δεύτερο να προσκομίζεται λίγο πριν τα μεσάνυχτα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα την Τρίτη το protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης