Φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει ότι το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου την ώρα που ξεκινούσε το συντονιστικό στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής παρουσία του Αλέξη Τσίπρα για τη φωτιά στο Μάτι, στο Σισμανόγλειο είχαν φτάσει δύο νεκροί από την περιοχή της φωτιάς δημοσιεύει το protothema.gr.
Όπως φαίνεται, η φωτογραφία που δείχνει τη στιγμή που οι διασώστες του ΕΚΑΒ περνούν την είσοδο του Σισμανόγλειου είναι τραβηγμένη στις 23:55 το βράδυ της Δευτέρας.
Η ώρα της φωτογραφίας, την οποία τράβηξε η δημοσιογράφος του protothema.gr Μαρία Κατσή, συμπίπτει και με την ομολογία του Παύλου Πολάκη ότι υπήρχε η πληροφορία για δύο νεκρούς πριν ξεκινήσει η σύσκεψη το βράδυ της Δευτέρας.
Σε αυτή την ώρα διακομιδής του δεύτερου νεκρού είχε αναφερθεί και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο ο πρώτος νεκρός που ήταν απανθρακωμένος και μη αναγνωρίσιμος είχε ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο πριν τις 22:45 το βράδυ της Δευτέρας.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.