Φωτογραφία ντοκουμέντο: Δευτέρα 23/7, ώρα 23:55 - Ο δεύτερος νεκρός από τη φωτιά φτάνει στο Σισμανόγλειο

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Δευτέρα 23/7, ώρα 23:55 - Ο δεύτερος νεκρός από τη φωτιά φτάνει στο Σισμανόγλειο

Με τη φωτογραφία αυτή επιβεβαιώνεται ότι την ώρα του κυβερνητικό σόου τη «μαύρη Δευτέρα» για το Μάτι ήταν γνωστό ότι υπήρχαν νεκροί

nekros01-mesa
Φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει ότι το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου την ώρα που ξεκινούσε το συντονιστικό στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής παρουσία του Αλέξη Τσίπρα για τη φωτιά στο Μάτι, στο Σισμανόγλειο είχαν φτάσει δύο νεκροί από την περιοχή της φωτιάς δημοσιεύει το protothema.gr.

Όπως φαίνεται, η φωτογραφία που δείχνει τη στιγμή που οι διασώστες του ΕΚΑΒ περνούν την είσοδο του Σισμανόγλειου είναι τραβηγμένη στις 23:55 το βράδυ της Δευτέρας.

Η ώρα της φωτογραφίας, την οποία τράβηξε η δημοσιογράφος του protothema.gr Μαρία Κατσή, συμπίπτει και με την ομολογία του Παύλου Πολάκη ότι υπήρχε η πληροφορία για δύο νεκρούς πριν ξεκινήσει η σύσκεψη το βράδυ της Δευτέρας.

Σε αυτή την ώρα διακομιδής του δεύτερου νεκρού είχε αναφερθεί και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο ο πρώτος νεκρός που ήταν απανθρακωμένος και μη αναγνωρίσιμος είχε ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο πριν τις 22:45 το βράδυ της Δευτέρας.

Κλείσιμο
Δείτε τη φωτογραφία ντοκουμέντο:



nekros-in01
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης