Χανιά: Αναστάτωση από πυρκαγιά κοντά σε υπαίθριο αναψυκτήριο

0000kalami

Στο σημείο έσπευσαν εννέα οχήματα και 19 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε πλαγιά στη θέση Καλάμι και σε έκταση παράλληλη με την εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου, κάτω από επιχείρηση υπαίθριου αναψυκτηρίου.

Στο σημείο έσπευσαν εννέα οχήματα και 19 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά που έκαιγε χαμηλή χορτολιβαδική έκταση, ενώ το έργο της πυρόσβεσης συντόνιζε επί τόπου ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων, Δημοσθένης Μπαντουράκης. Επίσης, στο σημείο της πυρκαγιάς βρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη, η οποία κατάγεται από την περιοχή, καθώς και περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διέλευση οχημάτων που κινούνταν στο σημείο επί της εθνικής οδού.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να περιοριστεί και να τεθεί υπό έλεγχο περίπου μία ώρα μετά την εκδήλωσή της, πριν οι φλόγες απειλήσουν την υπαίθρια επιχείρηση αναψυκτηρίου που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το σημείο της πυρκαγιάς.

Για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά διεξάγεται, ήδη, έρευνα από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Απαγορευμένη...ζώνη..!

Άξιο απορίας πως μπηκε φωτιά ...σε μιά περιοχή που ελέγχεται αποκλειστικά από την βάση του ΝΑΤΟ(!) Σούδας και ούτε φωτογραφία δεν επιτρέπεται....να τραβήξεις!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης