Στην Ιταλία τον έψαχναν, στην Κακαβιά τον βρήκαν

Στην Ιταλία τον έψαχναν, στην Κακαβιά τον βρήκαν

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου που έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του αλλοδαπού, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ιταλικών αρχών

elas_synora
Σαν… κύριος επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης στην Κακαβιά ένας 51χρονος Αλβανός, αλλά δεν έφτασε στον προορισμό του καθώς διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσε η Ιταλία ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου που έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του αλλοδαπού, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ιταλικών αρχών. Ο 51χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου που δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του στην Ιταλία.

*** Στη Βόνιτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας ένας 46χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής το οποίος είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Χίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης