Χλιδάτη ζωή, ακριβά σκάφη και ωραίες γυναίκες για τους Αλβανούς δραπέτες

Χλιδάτη ζωή, ακριβά σκάφη και ωραίες γυναίκες για τους Αλβανούς δραπέτες

Πολλά τα ερωτηματικά για τις συνθήκες της απόδρασης από το Α.Τ. Αργυρούπολης - Προκλητικές αναρτήσεις στα social media με καλάζνικοφ και πανάκριβα οχήματα - Χάριζαν κλοπιμαία στις γυναίκες που κυκλοφορούσαν

alb_main01
Ζούσαν μια χλιδάτη ζωή με ακριβά αυτοκίνητα, σκάφη και ωραίες γυναίκες. Άνεργοι και βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό στην παρανομία, πόσταραν στα social networks τα κατορθώματά τους, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι είχαν συλληφθεί αρκετές φορές και μπαινόβγαιναν στα αστυνομικά τμήματα και τα εισαγγελικά γραφεία.

Οι τρεις επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί, που τα ξημερώματα της Τρίτης λίμαραν τα κάγκελα του Α.Τ Αργυρούπολης και «πέταξαν» στην ελευθερία, προκαλώντας τριγμούς στα υψηλά κλιμάκια της Κατεχάκη, είναι ο νέος μεγάλος πονοκέφαλος της Ασφάλειας, καθώς οι αστυνομικοί είναι σίγουροι ότι θα λουφάξουν για λίγο καιρό και στη συνέχεια θα ξαναριχτούν και πάλι στην παρανομία. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν πώς κατάφεραν να βάλουν στο κελί τη λίμα για να τροχίσουν τα κάγκελα, καθώς δεν ακούστηκε κανένας θόρυβος όση ώρα «έσπαγαν» τα κάγκελα, αλλά και γιατί δεν λειτουργούσε η κάμερα που βρίσκεται στην είσοδο του Α.Τ και δίνει εικόνα στον αξιωματικό υπηρεσίας...
alb02
alb01

Για τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής η συγκεκριμένη ομάδα αποτελούσε ένα μεγάλο στοίχημα που έπρεπε να κερδίσουν και το έκαναν. Μετά από έρευνες δύο μηνών oι έμπειροι αξιωματικοί της Yποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατάφεραν να τους περάσουν χειροπέδες και να δώσουν τέλος στη δράση τους έχοντας διαπιστώσει 72 περιπτώσεις «εισβολών» οι περισσότερες στην περιοχή των βορείων προαστίων.
Κλείσιμο
alb03
alb04

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα και ικανά για όλα. Ένας εκ των καταζητουμένων έχει συλληφθεί στο παρελθόν για βιασμό, ενώ ένα μέλος έχει ξαναπιαστεί και για μεταφορά 120 κιλών χασίς. Μάλιστα, τα ξημερώματα της 19ης Μαρτίου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έπεσαν για μια ακόμη φορά στα δίχτυα του νόμου, όταν άνδρες της τοπικής ΟΠΚΕ, τούς είδαν να κινούνται ύποπτα μέσα σε ένα μαύρο τζιπ και τους ακολούθησαν. Οι αστυνομικοί, έβγαλαν λαβράκι όταν τους έπιασαν επ΄αυτοφώρω να προσπαθούν να ξεβιδώσουν τις πινακίδες από ένα όχημα στην οδό Φυλής. Από την έρευνα προέκυψε πως στην κατοχή τους είχαν κουκούλες, γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στο πορτ μπαγκάζ του κλεμμένου τζιπ που πήγαν να του βάλουν πλαστές πινακίδες, για να το πάνε στην καβάτζα τους, υπήρχε πλήθος κλοπιμαίων (ασημικά και χρυσαφικά), κινητά τηλέφωνα, αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό, προερχόμενα από διαρρήξεις.
alb05
alb06

Tα posts σε Facebook και Instagram

Οι αστυνομικοί που έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ τους λένε ότι τα συγκρεκριμένα άτομα έδειχναν να έχουν θράσος και κυρίως την αίσθηση της ατιμωρησίας. Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβαζαν στα προφίλ που διέθεταν στο facebook και το Instagram. Αλβανικές σημαίες, καλάζνικοφ, προκλητικές πόζες και ακριβά «εργαλεία». Από αυτοκίνητα και μηχανές ,μέχρι jet ski αποτελούσαν τα φωτογραφικά άλμπουμ της συμμορίας. Τα μέλη της, δε, είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στις ωραίες γυναίκες, στις οποίες, λένε οι πληροφορίες, δώριζαν μέρος από τη λεία, αρώματα, ακριβά ρούχα και χρυσαφικά.

alb07
alb08
alb09
alb10
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης