Μετά τα δαχτυλίδια τους φόρεσαν... «βραχιόλια»!

Μετά τα δαχτυλίδια τους φόρεσαν... «βραχιόλια»!

Οι δυο νεαροί φορούσαν στα χέρια τους τα τρία χρυσά δαχτυλίδια που είχαν κλέψει από το σπίτι και αναγκάστηκαν να τα παραδώσουν για να επιστραφούν στον ιδιοκτήτη τους

sil13
Διέφυγαν ανενόχλητοι από το σπίτι ενός 39χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων όπου είχαν εισβάλει μέρα- μεσημέρι την Κυριακή δυο νεαροί «μπουκαδόροι», ένας 19χρονος και μια 23χρονη. Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους τσάκωσαν στα Τρίκαλα.

Οι δυο νεαροί φορούσαν στα χέρια τους τα τρία χρυσά δαχτυλίδια που είχαν κλέψει από το σπίτι και αναγκάστηκαν να τα παραδώσουν για να επιστραφούν στον ιδιοκτήτη τους. Αντί γι' αυτά, φόρεσαν... «βραχιόλια» με τα οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή!

*** Δυο κατοικίες στην Κω παραβίασαν διαδοχικά τέσσερις νεαροί, οι οποίοι άρπαξαν από το εσωτερικό τους χρήματα και τιμαλφή. Ωστόσο, δυο από τους Έλληνες δράστες ηλικίας 20 και 24 χρόνων συνελήφθησαν άμεσα από τους άνδρες της Ασφαλείας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές. Η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δυο συνεργούς τους που αναζητούνται.

*** Στο κατάστημα ενός 44χρονου στο Βαθύ της Σάμου μπήκαν το βράδυ της Δευτέρας δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 19 χρόνων με αδυναμία στο... αλκοόλ και προσπάθησαν να κλέψουν μια φιάλη με οινοπνευματώδες ποτό! Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή, για να συλληφθούν το πρωί της Τρίτης από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.. Οι νεαροί προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης