Στη φυλακή φυγόποινοι που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα

Στη φυλακή φυγόποινοι που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα

Συνελήφθησαν ένας 26χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση για κλοπές και ένας 38χρονος για  πέντε καταδικαστικές αποφάσεις

4477911
Μέσα σε λίγες ώρες, δυο Έλληνες που είχαν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης για σοβαρά αδικήματα αλλά είχαν γίνει... καπνός, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Τρίκαλα και οδηγήθηκαν σε σωφρονιστικό κατάστημα με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Πρώτος συνελήφθη ένας 26χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για σύσταση και συμμορία και διακεκριμένες κλοπές με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών και έξι μηνών. Στη συνέχεια, συνελήφθη ένας 38χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν όχι μία ή δυο, αλλά πέντε (!) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης τριών ετών και δέκα μηνών και χρηματική ποινή 6.700 ευρώ.

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 50χρονος Έλληνας, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

*** Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 54χρονη Ελληνίδα μετά από έλεγχο που της έγινε, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης