Με ένταλμα συνελήφθη 18χρονος ληστής στην Πάτρα

Με ένταλμα συνελήφθη 18χρονος ληστής στην Πάτρα

Ο νεαρός κρατείται και θα μεταχθεί στο Μεσολόγγι για να απολογηθεί

astynomia2
Ο τυχαίος έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Τροχαίας σε έναν 18χρονο Έλληνα σε έναν δρόμο της Πάτρας, οδήγησε στην σύλληψή του καθώς από τα στοιχεία του διαπιστώθηκε ότι η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου είχε εκδώσει σε βάρος του ένταλμα βίαιης προσαγωγής για ληστεία. Ο νεαρός κρατείται και θα μεταχθεί στο Μεσολόγγι για να απολογηθεί.

*** Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθησ από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ένας 37χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πρωτοδικείου Πατρών για υπόθεση ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών.

*** Στην Ακράτα, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 58χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ακράτας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

*** Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 38χρονος Έλληνας επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 150 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης