Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο της Κρήτης

Βαρύς ο φόρος αίματος από τροχαία στα Χανιά

Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνουν τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη, που από την αρχή του χρόνου πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο...

Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνουν τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη, που από την αρχή του χρόνου πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την τρέχουσα εβδομάδα και μόνο στο νομό Ηρακλείου, έχουν χάσει τη ζωή τους τέσσερα άτομα.

Ο κατάλογος των νεκρών εμπλουτίστηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, με θύμα ένα 17χρονο οδηγό!

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 5 το απόγευμα στο ύψος των παιδικών κατασκηνώσεων του ΠΙΚΠΑ, όταν ο ανήλικος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορία, προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και σε πυλώνα της ΔΕΗ, ενώ στη συνέχεια ανετράπη.

Ο νεαρός οδηγός εκτινάχτηκε από το αυτοκίνητο καθώς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, ενώ ο μικρός αδερφός του, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο με ελαφρά τραύματα και εμφανώς σοκαρισμένος.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

DionisisAsvestas

 Οι επαρχιακοί οδοί είναι κοινή πεποίθηση ότι δεν πληρούν τους όρους οδικής ασφάλειας, σε συνδιασμό επίσης με την υπερβολική ταχύτητα, και την υπέρμετρη κατανάλωση αλκοόλ προκαλούν θανατηφόρα ατυχήματα. Κατά τη σχετικά πρόσφατη επίσκεψή μου στην " ωραιοτάτη" Κέρκυρα, με εξαίρεση τον κεντρικό οδικό άξονα, οι λοιποί οδοί της ευρύτερης περιφέρειας, που συνδέουν τα χωριά, τις κωμοπόλεις, και αρκετές από τις παραλίες με το κέντρο της πόλεως, είναι σε άθλια κατάσταση. Χαρακτηριστικά σε αρκετές περιπτώσεις, δεν υπάρχει διπλή διαχωριστική γραμμή, η σήμανση σε στροφές- κυρίως- ελλειπής και ο φωτισμός σχεδόν ανύπαρκτος. Γεγονός που προκαλεί κινδύνους στους καθ' οδόν οδηγούς,κι ακόμη δε περισσότερο σ΄εκείνους που δεν είναι γνώστες του κοσμοπολίτικου νησιού του Ιονίου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ekso

«Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της» φέρεται να είπε ο γιος της γυναίκας που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της στους αστυνομικούς - Συνέχιζε να εισπράττει τη σύνταξη της μητέρας του για μήνες μετά τον θάνατό της

2