Αύριο η αναγόρευση του Arthur Li σε επίτιμο διδάκτορα του ΕΚΠΑ

Αύριο η αναγόρευση του Arthur Li σε επίτιμο διδάκτορα του ΕΚΠΑ

Ο τιμώμενος είναι διακεκριμένος ιατρός και πρώην υπουργός Παιδείας του Χονγκ Κονγκ - Ο Arthur Li είναι ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου καθώς και του Συμβουλίου Βιώσιμης Ανάπτυξης του Χονγκ Κονγκ - Πριν την αναγόρευση θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ο καθηγητής Χειρουργικής του ΕΚΠΑ, Δημήτρης Λινός, θα μιλήσει για την προσωπικότητα και το έργο του Arthur Li

0000000000_Arthur_Li

Την 5η Ιουνίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Arthur Li, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου του Hong Kong και Πρόεδρος του Συμβουλίου Βιώσιμης Ανάπτυξης του Hong Kong.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο ΕΚΠΑ έχει ως εξής:

- Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

- Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον Διευθυντή της Ε΄ Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Δημήτριο Α. Λινό.

Αναγόρευση του τιμωμένου:
- Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητή Πέτρο Π. Σφηκάκη.

- Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από την Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγήτρια Χάιδω Α. Σπηλιοπούλου.

Ομιλία του τιμωμένου.

Το πρωί της Τρίτης, πριν από την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα του ΕΚΠΑ, ο Arthur Li θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης