Επαγγελματίες οι ληστές τράπεζας στην Καρδίτσα

Άρπαξε τον θησαυρό  μόλις έφυγε η χρηματαποστολή

Σε σπείρα κακοποιών με πλούσια εμπειρία και «επαγγελματική» οργάνωση παραπέμπει η κινηματογραφική ληστεία που έγινε το πρωί της Δευτέρας στο υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στο Προάστιο Καρδίτσας… Οι δράστες πρέπει να είναι οι ίδιοι που λήστεψαν με πανομοιότυπο τρόπο ...

Σε σπείρα κακοποιών με πλούσια εμπειρία και «επαγγελματική» οργάνωση παραπέμπει η κινηματογραφική ληστεία που έγινε το πρωί της Δευτέρας στο υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στο Προάστιο Καρδίτσας… Οι δράστες πρέπει να είναι οι ίδιοι που λήστεψαν με πανομοιότυπο τρόπο τα ΕΛ.ΤΑ. στον Παλαμά Καρδίτσας, στις αρχές Αυγούστου.

Και  στις δύο ληστείες, οι ληστές  ήταν τρεις και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με αποκριάτικες μάσκες. Στην Αγροτική τράπεζα έσπασαν τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου με το κοντάκι μιας κυνηγετικής καραμπίνας, ενώ στην ληστεία στον Παλαμά χρησιμοποίησαν βαριοπούλα… Το τι όπλα κρατούσαν, δεν είναι σαφές καθώς οι τρομοκρατημένοι υπάλληλοι έδιναν διαφορετικές περιγραφές.

Στις  2 Αυγούστου, οι κακοποιοί απείλησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν από τα ταμεία περίπου 10.000 ευρώ… Όμως, στην δεύτερη ληστεία φάνηκαν πιο οργανωμένοι και ψύχραιμοι, καθώς πυροβόλησαν τέσσερις φορές προς τις κάμερες ασφαλείας και τις γκρέμισαν από τη θέση τους με έναν… καλόγερο ρούχων! Μετά, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν στα ταμεία, αλλά είχαν την ψυχραιμία και την υπομονή να ζητήσουν από τον υπάλληλο του Α.Τ.Μ. να ανοίξει το μηχάνημα, από το οποίο άρπαξαν το μεγαλύτερο μέρος της λείας τους, που αγγίζει τα 35.000 ευρώ! Και ενώ στην πρώτη ληστεία διέφυγαν με ένα κλεμμένο βαν που εγκατέλειψαν πιο μακριά, στην δεύτερη χρησιμοποίησαν ΙΧ –σίγουρα κλεμμένο- το οποίο, όμως, δεν έχει βρεθεί ακόμη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης