Ο κόσμος στο πλευρό του Μπουτάρη - Γέμισε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου

Ο κόσμος στο πλευρό του Μπουτάρη - Γέμισε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου

Με ένα θερμό χειροκρότημα υποδέχθηκαν απλοί πολίτες, εκπρόσωποι φορέων και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης μετά την επίθεση που δέχθηκε στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων

but21
Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη κατά την είσοδο του στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Δεκάδες κομματικά στελέχη, βουλευτές, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων αλλά και απλοί πολίτες γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

To "παρών" μεταξύ άλλων δίνουν ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, η διεθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου και άλλοι.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ένα βίντεο που έδειχνε αποσπάσματα από την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης στο Λευκό Πύργο κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Thestival.gr Μπουταρης


Πρόβαλαν βίντεο με τον ξυλοδαρμό στο συμβούλιο

Το βίντεο με την άγρια επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη παρακαλούθησαν άφωνοι οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης πριν από λίγο κατά την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου. Μετά την είσοδο του δημάρχου στην αίθουσα και

Κλείσιμο
αφού του ευχήθηκαν όλοι περαστικά. Σε οθόνη προβλήθηκε ένα απόσπασμα του ξυλοδαρμού του Γιάννη Μπουτάρη. Το παρακολούθησαν όλοι άφωνοι βλέποντας την αγριότητα της επίθεσης και τα χτυπήματα που δέχτηκε ο δήμαρχος.

Στο τέλος του βίντεο κάποιος φώναξε αίσχος αγανακτώντας προφανώς με το θέαμα.


0000but21-1





Πηγή: www.thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης