Μαντρί με ζώα έκρυβε χασισοφυτεία και 19 κιλά κάνναβης

Μαντρί με ζώα έκρυβε χασισοφυτεία και 19 κιλά κάνναβης

Στον εξωτερικό χώρο του ποιμνιοστασίου σε μια αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε 147 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν φτάσει σε ύψος ενός μέτρου, ενώ δίπλα στα... πρόβατα ο σκύλος ανιχνευτής των αστυνομικών ξετρύπωσε τα δοχεία που έκρυβε ο δράστης τα οποία περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 19 κιλών και 900 γραμμαρίων

mantri-xasisofyteia
Πλούσια παραγωγή είχε ένας 55χρονος κτηνοτρόφος που ασχολούνταν και με «αγροτικές» εργασίες καλλιεργώντας μια μεγάλη... χασισιοφυτεία στο ποιμνιοστάσιό του, όπως αποδείχθηκε από την έφοδο που έκαναν ξαφνικά στο μαντρί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας από το Κιλκίς.

Στον εξωτερικό χώρο του ποιμνιοστασίου σε μια αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε 147 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν φτάσει σε ύψος ενός μέτρου, ενώ δίπλα στα... πρόβατα ο σκύλος ανιχνευτής των αστυνομικών ξετρύπωσε τα δοχεία που έκρυβε ο δράστης τα οποία περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 19 κιλών και 900 γραμμαρίων!

Ο 55χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης βάρους 40 γραμμαρίων με τους οποίους σχεδίαζε να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την φυτεία! Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 30χρονος Έλληνας μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,05 ως 0,10 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε, αλλά και τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 11,6 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης