Αλβανοί μετέφεραν πεζή 90 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία

Αλβανοί μετέφεραν πεζή 90 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία

Πέρασαν από δύσβατα μονοπάτια στα ελληνικά σύνορα με σάκους γεμάτους χασίς – Μόνο ένας κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη 

thesprotia_xasis
Από δύσβατα μονοπάτια της ελληνοαλβανικής μεθορίου, που δεν είναι δυνατό να φρουρούνται, πέρασαν πεζή στο ελληνικό έδαφος τέσσερις Αλβανοί φορτωμένοι με ταξιδιωτικούς σάκους γεμάτους χασίς. Μόνο ένας από αυτούς, όμως, κατάφερε να αποφύγει την σύλληψη.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Ο.Π.Κ.Ε. είχαν πληροφορηθεί ότι θα γινόταν απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών μέσω της δασικής περιοχής της Δριμίτσας στη Θεσπρωτία και έστησαν ενέδρα περιμένοντας να εμφανιστούν οι μεταφορείς. Όταν είδαν τους Αλβανούς με τους σάκους στις πλάτες, προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν αλλά ο ένας έκανε μεταβολή και διέφυγε τρέχοντας με κατεύθυνση προς την πατρίδα του.

Οι άλλοι τρεις ηλικίας 30, 37 και 21 χρόνων δεν κατάφεραν να ξεφύγουν, συνελήφθησαν και στους ταξιδιωτικούς σάκους τους βρέθηκαν συνολικά(95 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 90 κιλών και 96 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ σε βάρος του 30χρονου προέκυψε ότι εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης