Ανήλικος είχε πιστόλι με σιγαστήρα στην Αχαΐα

Ανήλικος είχε πιστόλι με σιγαστήρα στην Αχαΐα

Ο 17χρονος Έλληνας ήταν κυριολεκτικά οπλισμένος σαν… αστακός και τώρα ερευνάται πού ήταν μπλεγμένος

peripoliko1
Γούρλωσαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όταν είδαν τι κουβαλούσε πάνω του ένα ανήλικο παιδί που σταμάτησαν για έλεγχο στην Κάτω Αχαΐα. Ο 17χρονος Έλληνας ήταν κυριολεκτικά οπλισμένος σαν… αστακός και τώρα ερευνάται πού ήταν μπλεγμένος!

Στην κατοχή του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια στον γεμιστήρα του και σιγαστήρα (!) που εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, μια απομίμηση πιστολιού χωρίς φυσίγγια στον με γεμιστήρα έναν επιπλέον γεμιστήρα πιστολιού, μια ασημένια κάννη, 91 φυσίγγια και ένα βλήμα μεγάλου διαμετρήματος!

Ο 17χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ σε βάρος των γονέων του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Η έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. στο ποιμνιοστάσιο του 48χρονου κτηνοτρόφου στην περιοχή Μπαλί του Δήμου Μυλοποτάμου, αποκάλυψε ότι δίπλα στα πρόβατα έκρυβε ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του. Το όπλο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 48χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης