Ολοκληρώθηκε η αντιπολεμική συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε, νωρίς το απόγευμα, από διαδηλωτές του ΚΚΕ, στο κέντρο της Αθήνας.
Σε φρούριο είχε μετατραπεί η Αθήνα από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προστάτευαν με τις κλούβες τις ξένες πρεσβείες του συνασπισμού που συμμετέχουν στον βομβαρδισμό της Δαμασκού.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπήρχαν ωστόσο και στην Ηρώδου του Αττικού, προστατεύοντας το προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου.
Το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας ήταν το ίδιο όπως και χθες στην πανεκπαιδευτική αντιπολεμική πορεία των σπουδαστών της ΜΑΣ που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.
Κλείσιμο
Οι χιλιάδες διαδηλωτές, που φέρεται ότι ξεπέρασαν τις 20.000, ξεκίνησαν την πορεία τους από το Σύνταγμα, ενώ νωρίς το απόγευμα έκαψαν σημαίες της ΕΕ, πέταξαν αυγά στα γραφεία της ΕΕ και πραγματοποίησαν επίθεση με μπογιές και εκατοντάδες αυγά και έξω από την αμερικανική πρεσβεία.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας