Θανάτωσαν τρία κατοικίδια ηλικιωμένης στην Αμαλιάδα

Θανάτωσαν τρία κατοικίδια ηλικιωμένης στην Αμαλιάδα

Όταν, το πρωί της Τετάρτης, η 73χρονη αναζήτησε τον σκύλο και τις δυο γάτες της, τα βρήκε νεκρά στην αυλή του σπιτιού της

dogcat13
Ισχυρό σοκ υπέστη μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Αμαλιάδα, όταν βρήκε το ένα μετά το άλλο νεκρά και τα τρία κατοικίδια που της έκαναν συντροφιά στις ώρες της μοναξιάς της! Στο διάστημα της νύχτας, κάποιος ασυνείδητος είχε προσφέρει δηλητηριασμένα «μεζεδάκια» στα άτυχα ζώα.

Όταν, το πρωί της Τετάρτης, η 73χρονη αναζήτησε τον σκύλο και τις δυο γάτες της, τα βρήκε νεκρά στην αυλή του σπιτιού της. Μάλιστα, υπήρχαν ακόμη σκορπισμένα ολόγυρα τα υπολείμματα από την δηλητηριασμένη τροφή που τους είχε προσφέρει ο άγνωστος δράστης για να προκαλέσει τον μαρτυρικό θάνατό τους.

Η αναστατωμένη γυναίκα έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Ήλιδας για να καταγγείλει την θανάτωση των κατοικίδιών της και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τον ή τους δράστες, που όλα δείχνουν ότι είναι κάτοικοι της ίδιας περιοχής. Στο μεταξύ, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για θανάτωση ζώων συντροφιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης