Τρίτη του Πάσχα: Δείτε πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

mmsk

Σε ό,τι αφορά τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ τα πρώτα δρομολόγια προβλέπεται να βασιστούν σε πρόγραμμα καθημερινής

Σε σχετικά κανονικούς ρυθμούς θα αρχίσει να μπαίνει από σήμερα, Τρίτη του Πάσχα, η πρωτεύουσα καθώς θα αρχίσει να αυξάνεται σταδιακά η συχνότητα των δρομολογίων των Μέσων Μεταφοράς ύστερα από τη μείωσή τους για τις ημέρες του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ, τα μέσα σταθερής τροχιάς θα κινηθούν ως εξής:

Μετρό (γραμμές 2 και 3): Δρομολόγια ανά 5′ από τις 6:30 έως τις 17:00, ανά 7′ από τις 17:00 έως τις 20:00 και ανά 10′ τις υπόλοιπες ώρες

ΗΣΑΠ : Κανονικά δρομολόγια (ανά 6′ κατά μέσο όρο μεταξύ 6:30 – 21:00)

Τραμ: Δρομολόγια ανά 20′. (Ανά 12′ στο τμήμα Σύνταγμα – Μουσών).

Σε ό,τι αφορά τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ τα πρώτα δρομολόγια προβλέπεται να βασιστούν σε πρόγραμμα καθημερινής.

Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ι

ΣΤΙΣ 14-4-2018, ΩΡΑ 12,50 ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ REX, ΤΟ ΤΡΟΛΕΪ 15, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ,ΤΟΥ ΚΤΥΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΡΘΙΟΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΛΕΪ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»