Πύργος: Αμετανόητος φυγόποινος συνέχιζε τις κλοπές

Πύργος: Αμετανόητος φυγόποινος συνέχιζε τις κλοπές

Τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής έκλεψε από την περιοχή Βροχίτσα της Ηλείας το αυτοκίνητο ενός 44χρονου και πήγε με αυτό στο σπίτι μιας 66χρονης γυναίκας, το οποίο διέρρηξε και άρπαξε διάφορα τιμαλφή

4314975
Ήξερε ότι τον αναζητούσαν καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, αλλά δεν έλεγε να το… βάλει κάτω ένας 48χρονος Έλληνας φυγόποινος, ώσπου έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας στον Πύργο.

Τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής, ο… αμετανόητος δράστης έκλεψε από την περιοχή Βροχίτσα της Ηλείας το αυτοκίνητο ενός 44χρονου και πήγε με αυτό στο σπίτι μιας 66χρονης γυναίκας, το οποίο διέρρηξε και άρπαξε διάφορα τιμαλφή. Όμως, πριν διαφύγει συνελήφθη, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 48χρονου, διαπιστώθηκε ότι του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών για άλλη κλοπή με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας και, μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου που του άσκησε δίωξη για κλοπές, κρατείται ώσπου να αποφασιστεί η τύχη του.

*** Στο Καλπάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Β΄  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ένας 35χρονος Αλβανός, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και λαθρεμπορία, με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Κλείσιμο
*** Στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α΄
Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ένας 52χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για αρπαγή ανηλίκων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης