ΔΗΣΥ για προανακριτική Novartis: Ευτελίζει την λειτουργία του Κοινοβουλίου

ΔΗΣΥ για προανακριτική Novartis: Ευτελίζει την λειτουργία του Κοινοβουλίου

«Αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί να κρύψει την σκευωρία που στήθηκε για την σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης», δηλώνει μεταξύ άλλων η Δημοκρατική Συμπαράταξη

koinovoulio_new
Για fake προανακριτική που οδηγείται σε πόρισμα φιάσκο κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμπαράταξη σε ανακοίνωσή της μετά την πρόθεση της πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να «κλείσει» λόγω αναρμοδιότητας τις εργασίες της επιτροπής και να επιστρέψει τον σχετικό φάκελο στην τακτική δικαιοσύνη.

«Το φιάσκο της fake προανακριτικής επιτροπής που συστάθηκε ως εργαλείο πολιτικής εξόντωσης των αντιπάλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ αποδείχθηκε περίτρανα, με την απόφαση της Κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι η προανακριτική είναι αναρμόδια να εξετάσει μάρτυρες, να διερευνήσει την αλήθεια» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και προσθέτει: «Είχαμε διαγνώσει έγκαιρα το που το πηγαίνουν. Καταγγείλαμε τέτοιου είδους πολιτικές μεθοδεύσεις, γι αυτό και αποχωρήσαμε από την Επιτροπή».

Η ΔΗΣΥ επισημαίνει ότι η απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας «ευτελίζει την λειτουργία του Κοινοβουλίου, αποτελεί χλεύη απέναντι στην οφειλόμενη αναζήτηση της αλήθειας, και εμπαιγμό απέναντι στο θεσμό της Δικαιοσύνης» και ξεκαθαρίζει πως «αυτή η εξέλιξη όμως δεν μπορεί να κρύψει την σκευωρία που στήθηκε για την σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης. Αυτήν θα συνεχίσουμε να την καταγγέλλουμε στην Βουλή , όπως και στην κοινωνία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης