Δίδυμο συνελήφθη με πέντε κιλά χασίς στο λιμάνι της Ρόδου

Δίδυμο συνελήφθη με πέντε κιλά χασίς στο λιμάνι της Ρόδου

Μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο της γραμμής με το οποίο έφτασαν από τον Πειραιά, τους υποδέχθηκαν οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού

Δίδυμο συνελήφθη με πέντε κιλά χασίς στο λιμάνι της Ρόδου
Χάλασαν τα σχέδια δυο νεαρών που προγραμμάτιζαν να κάνουν χρυσές δουλειές στη Ρόδο, πουλώντας τα ναρκωτικά που μετέφεραν σε ένα σακ βουαγιάζ. Μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο της γραμμής με το οποίο έφτασαν από τον Πειραιά, τους υποδέχθηκαν οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού.

Η έρευνα που έγινε στα πράγματα του 25χρονου αλλοδαπού και του 18χρονου Έλληνα στον προβλήτα του λιμένα της Ακαντιάς, έφερε στο φως πέντε συσκευασίες που ήταν κρυμμένες μέσα στο σακ βουαγιάζ του πρώτου και περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 391 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν και οι  λιμενικοί συνέλαβαν τους μεταφορείς.

Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών και τους παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και θα προσαχθούν εκ νέου σήμερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης