ΠΑΜΕ: Στους δρόμους οι οικοδόμοι

Αυτή την ώρα βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το υπ. Εργασίας 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κάνιγγος και πορεία στο υπ. Εργασίας πραγματοποίησαν οι οικοδόμοι, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους για τη μεγάλη ανεργία που πλήττει τον κλάδο.

Τριμελής αντιπροσωπεία πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου κατασκευαστών προκειμένου να συζητήσουν για την υπογραφή των κλαδικών συμβάσεων συλλογικής εργασίας. 

Οι οικοδόμοι μεταξύ άλλων διεκδικούν κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αυξήσεις σε μεροκάματα και μισθούς, να ληφθούν μέτρα για την προστασία των ανέργων και την αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας με επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες και αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων.

Τέλος τονίζουν πως επιλέγουν τον δρόμο του αγώνα που αργά η γρήγορα θα φέρει αποτελέσματα «τόσο για το σήμερα όσο και για το αύριο που έχουμε ανάγκη» και σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία προς την οδό Πινδάρου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Ένωσης Ιδιοκτητών Κατασκευαστών. 
ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΜΑΙΝ

ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ !! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ .....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mar4

«Η κυβέρνηση, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα άλυτα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει, σπιλώνει την φήμη κάποιων εκ των επιφανέστερων Ελλήνων, με διαρκή και πολύπλευρη προσφορά στην ελληνική κοινωνία» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός